MTB Madness

De herfst staat voor de deur en dat betekent dat het perfecte moment is aangebroken om je mountainbike-avonturen naar een hoger niveau te tillen. We trappen het mountainbike-seizoen af met onze spectaculaire MTB Madness actie. Deze maand bieden we je maar liefst 25% korting op alle voorraad MTB's! Of je nu een beginner bent die voor het eerst de trails wil verkennen, of een ervaren rijder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dit is dé kans om jouw ideale mountainbike te scoren tegen een ongekend lage prijs.

Voor ieder wat wils: van hardtail tot fully
Ons assortiment omvat een breed scala aan mountainbikes, van betrouwbare hardtails tot geavanceerde fully's, geschikt voor elk niveau. We hebben zorgvuldig de beste merken geselecteerd, zodat jij verzekerd bent van topkwaliteit en uitstekende prestaties op elk terrein.

De beste MTB-merken voor jouw avonturen
Je vindt bij ons mountainbikes van de gerenommeerde merken in de wereld van mountainbiken:

CUBE: Bekend om zijn innovatieve ontwerpen en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Cube biedt zowel voor beginners als gevorderde rijders een breed scala aan opties.
KTM: Het Oostenrijkse merk dat synoniem staat voor pure kracht en duurzaamheid. Met een KTM mountainbike ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan, of je nu de ruigste trails bedwingt of ontspannen door het bos rijdt.
BH Bikes: Een merk met een lange historie en een reputatie voor technische perfectie. BH Bikes combineert innovatie met elegantie, wat resulteert in lichte en wendbare fietsen die presteren op het hoogste niveau.
Bulls: Bulls staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een breed scala aan modellen biedt Bulls betrouwbare en betaalbare mountainbikes die presteren, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten.


Actievoorwaarden
- 25% korting op alle voorraad MTB's, ongeacht merk of model.
- De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!
- Prijzen zijn gebaseerd op aankoop zonder inruil.

Wil je weten welke modellen we op voorraad hebben? Kom dan naar onze winkel (eerste verdieping) of neem een kijkje in onze webwinkel voor het actuele assortiment MTB's en ontdek welke fiets het beste bij jou past.